Taste our yummy Cakes

Prima cofetarie care a introdus conceptul de candy bar in Satu Mare!
lei0.00

0 item(s) in Cart

Termeni si conditii livrare prajituri

TERMENI SI CONDITII LIVRARE PRAJITURI COFETARIA DELIGHT

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Este recomandata citirea tuturor termenilor si conditiilor.
Acesti Termeni si Conditii reglementeaza relatia comerciala dintre www.cofetaria-delight.ro si client, cu privire la vanzarea online de catre www.cofetaria-delight.ro clientului a produselor mentionate pe acest site. Prin lansarea comenzii, clientul accepta automat prevederile acestor Termeni si Conditii.


Cum comand?

Adauga produsele preferate in cos.Tine cont ca comanda minima este de 40 lei pentru livrare in orasul Satu Mare.

Cat dureaza livrarea?

Timpul de livrare variaza astfel:
– 1 ora – daca este plasata comanda pana in orele 17:00, livrarea se efectueaza in aceeasi zi, iar pentru cele dupa orele 17:00, livrarea se realizeaza a doua zi, cel mai devreme la ora 09:00;
– 24 de ore – pentru comenzi speciale care necesita timp mai mare de realizare (prajituri speciale, torturi personalizate,etc);
– 48 de ore – pentru comenzi speciale cu manopera complexa si timp mare de realizare (torturi personalizate cu figurine, forme dificil de realizat, etc);
– 72 ore – pentru comenzi speciale cu o manopera foarte complexa (torturi personalizate cu figurine complexe, forme dificil de realizat, etc).
Pentru produsele cu livrare in 1 ora, dar care au fost comandate dupa ora 17:00, pot fi onorate cel mai devreme a doua zi dupa ora 09:00.
Pentru comenzile speciale (torturi de dimensiuni foarte mari, torturi personalizate, 3D) timpul de preparare si livrare poate depasi 72 de ore de la confirmarea si acceptarea comenzii.
In cazul in care nu se respecta termenele minime de realizare a produselor (informatii care se regasesc in descrierea fiecarui produs), www.cofetaria-delight.ro poate percepe tarife suplimentare.

Cum se livreaza produsele mele?

Toate produsele noastre se livreaza cu masina frigorifica. Capacitatile de transport frigorific ale Cofetariei Delight sunt limitate, asa incat ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pe care nu le putem onora in intervalul solicitat.
Comenzile se planifica pentru livrare, in ordinea inregistrarii lor, dupa algoritmul primul venit-primul servit.
Chiar daca ati finalizat comanda online, aceasta nu se considera acceptata decat in urma confirmarii telefonice efectuate de catre operatorul nostru.
In cazul in care ati selectat livrarea, indiferent daca aceasta beneficiaza de transport gratuit sau nu, intr-un interval in care capacitatile noastre de transport sunt deja ocupate in totalitate, in momentul in care veti fi contactat de operatorul nostru pentru confirmarea comenzii, acesta va incerca reprogramarea pentru un alt interval orar. Daca sunteti de acord cu reprogramarea, veti stabili impreuna intervalul cel mai apropiat in care exista disponibilitate. Daca nu sunteti de acord cu reprogramarea la o alta ora, comanda va fi anulata, iar daca ati efectuat deja plata, banii va vor fi returnati integral in cont, in termen de 3 zile.

Vreau sa comand un candy bar pentru un eveniment. Cum procedez?

Fiind vorba de un eveniment care presupune un numar mare de persoane si o oferta personalizata, cel mai bine este sa contactezi personalul nostru. O poti face a la numarul de telefon 0745 211 092 sau prin mail la comenzi.delight@gmail.com. Consultantul nostru iti va raspunde in cel mai scurt timp cu o oferta personalizata in functie de numarul de persoane.

Vreau sa comand un tort, dar nu il pot adauga in cos. Ce fac?

Deocamdata serviciul de cumparare online si livrare la domiciliu este disponibil doar pentru produsele aflate permanent in ofera noastra la cofetarie (deserturi,
mini prajituri, cheesecake, mousse-uri). Livram si torturi peste 5 kg, datorita manipularii lor dificile. Pentru un tort, trebuie luate in considerare mai multe detalii si trebuie achitat un avans, de aceea va recomandam sa veniti la cofetarie sa stabiliti toate detaliile comenzii.